Logo

Perser Chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Perser Chokolade

 

Øjnene skal være varmt kobber! orange uden tegn til tilbagefald til blegt gyldent eller grønt.

 

Der er et element af siameser i en chokolade perser, hvilket kan forklare en vis charmerende frækhed i dens natur. Den chokolademaskede siameser blev parret med blå perser for at nå frem til colourpoint perseren.

 

Den chokolade farvede var en udløber af denne proces og gennem generationer af opdræt er den blevet en selvstændig anerkendt variant. En varm lys tone hellere end en mørk chokolade er vigtig. Killinger bliver af og til lidt grålige, men det forsvinder ofte i seks til ni-måneders alderen.

 

På grund af sin siameserherkomst havde de tidlige chokolade persere ofte kortere pels end de fleste persere, men det er ikke længere tilfældet.

 

Perser Chokolade

Øjnene skal være kobber/orange. Der kan være tendens til, at øjenfarven bliver blegt gylden eller endog har et skær af grønt.

 

KENDETEGN

Pels: tyk, silkeagtig

Øjne: kobber eller dybt orange, kant chokoladebrun

Andre træk: næsespejl og trædepuder chokoladebrun

Soignering: krævende; grundig, dagligt

Temperament: rolig

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her