Logo

Sådan bliver du klar til at få dit første kæledyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sådan bliver du klar til at få dit første kæledyr 


Dette indhold er sponsoreret

 

Der er rigtig mange fordele ved at få et kæledyr. Først og fremmest er et kæledyr et ekstra familiemedlem, og det kan udvikle sig til et livslangt venskab. Men kæledyr kan også være med til at bringe mange andre ting ind i et hjem. For eksempel kan det være med til at give børnene noget ansvar på en ny måde, som de ikke har prøvet før. Overvejer I at anskaffe jer barnets første kæledyr? Så læs med herunder hvor vi kommer ind på nogle af de ting, som er vigtige at huske inden man får sit første kæledyr.


Sørg for at have alt det nødvendige udstyr

Først og fremmest er det vigtigt at forberede sig på, at man får et kæledyr. Skal man for eksempel have en kattekilling, er det vigtigt, at man anskaffer sig al det nødvendige katteudstyr, som killingen har brug for - både til de første par år, men også det katteudstyr, som den har brug for efterhånden som den bliver ældre. Og dette gælder naturligvis også for hundeudstyr. Hunde (og kæledyr generelt) har nemlig brug for andet end bare vand-, madskål, halsbånd og snor. Hundeudstyr indebærer nemlig også diverse snacks og legetøj, og heldigvis kan du på Canem.dk få alt det hundeudstyr og katteudstyr, som du har brug for til dit første kæledyr.


Planlæg jeres tid 

Det er også rigtig vigtigt at huske at planlægge sin tid, når man får sig et kæledyr. For det daglige program kommer til at ændre sig, når der kommer et kæledyr indenfor i hjemmet. Får man en hund, skal man sætte tid af til at gå ture med den - op til rigtig mange ture hver eneste dag. Man skal desuden sørge for at have al det rette hundeudstyr og være hjemme hos hundehvalpen og lege sammen med den og vænne den til sit nye hjem. Det gælder faktisk også med kattekillinger, selvom de er lidt mere selvstændige, har de stadig brug for hjælp til at vænne sig til at være i et nyt hjem.


Husk, at det ikke er gratis at have et kæledyr

Slutteligt er det - som nævnt tidligere - en ekstra omkostning at have et kæledyr. Faktisk kan omkostninger for hundeudstyr, katteudstyr, foder og så videre løbe op i mange tusinde kroner hvert år. Men som regel føles omkostningerne ikke så vigtige som det forhold, man får til sin nye bedste ven - hvad end det er en hund, en kat, en hamster, en kanin eller en papegøje. Et kæledyr bringer glæde uanset omkostningerne.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 332 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?

Effektiv reklame - klik her