Logo

Disse tre kæledyr er de bedste til at lære tricks og kunster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Disse tre kæledyr er de bedste til at lære tricks og kunster

Disse tre kæledyr er de bedste til at lære tricks og kunster


Dette indhold er sponsoreret 

 

Har du længe gået med en drøm om at få dig et kæledyr? Og drømmer samtidig om at dit kæledyr er ét, som du kan lære forskellige former for tricks og kunster? Det er ikke en urealistisk drøm. Dyr er nemlig intelligente, og med den rette træning, så vil du sagtens kunne lære dit kæledyr at udøve forskellige tricks og kunster. Nedenfor er nævnt tre kæledyr, som netop har en god evne til at kunne lære tricks.

Hunden 

Det kommer nok ikke som et chok for nogen, at det førstnævnte kæledyr, der er god til at lære tricks og kunster, er en hund. Hunden har længe været menneskets bedste ven, og det er et intelligent dyr, som man med den rette træning vil kunne lære forskellige kommandoer, så det både bliver en velopdragen hund, samt en hund der vil kunne imponere med fascinerende færdigheder og tricks. Nogle hunderacer er selvfølgelig mere lærenemme end andre, og er du på udkig efter en ny hund, så er nogle af de hunderacer, der er bedst og hurtigst til at lære forskellige kommandoer disse: 

  • Border Collie 
  • Puddel
  • Schæferhund
  • Golden Retriever 
  • Dobermann 
  • Shetland sheepdog
  • Labrador
  • Papillon 

Hesten 

Hesten er et majestætisk dyr, som vi mennesker har benyttet os af i flere århundrede. Hesten er et kæledyr, som kræver mere plads, da en hest både kræver at man har et stort græsareal, hvorpå den kan rende rundt udenfor og græsse, samt kræver hesten en form for stald, til når den skal opholde sig indenfor. Udover det så er hesten også et dyrt kæledyr. At købe en hest koster nemlig mange penge, samtidig med at det er et stort dyr, der af den årsag skal have mere mad, så kræves der derudover mere udstyr, som for eksempel en saddel, påføring af hestesko, hø, halm og så videre. Har du dog den tid som det kræver at tage sig af en hest, så kan hesten være det perfekte kæledyr til at lære forskellige færdigheder, som for eksempel forskellige ridediscipliner, spring og andre kunster. Er du interesseret i at vide mere omkring heste, så kan du se mere her

Kælegrisen 

Et kæledyr, som du måske ikke har haft med i dine overvejelser, er kælegrisen. Grisen er nemlig et af de mest intelligente dyr i verden. Grisen er derudover et meget nysgerrigt dyr, som samtidig med det, også er enorm lærenem. Anskaffer du dig derfor en kælegris, så vil du kunne lære den en masse tricks. Det vil du for eksempel kunne ved at belønne grisen med godbidder, når den gør noget rigtigt. Du vil også kunne træne din gris ved hjælp af en klikker. Klikkeren kendes også fra træning af hunde.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?

Effektiv reklame - klik her